Vores koncept

  • Du kontakter os
  • Vi holder et (uforpligtende) møde hos dig/jer hvor vi drøfter hele arrangementet, incl. detaljerne, lokation mv.
  • Vi udarbejder et skema, som omhandler hvad I gerne selv vil varetage, og hvad vi har ansvaret for
  • Efter møde renskrives skemaet, og I modtager det som PDF-fil indeholdende fast pris
  • 2- 4 uger før arrangementet kontakter vi jer for en kort gennemgang af skemaet, med de små justeringer som der er behov for
  • Vi er nu klar til at gennemføre jeres arrangement
  • Endelige tider vedr. vores ankomst, serveringstider m.v., er nu fastlagt – præcist efter jeres ønsker

Vi samarbejder med selskabslokaler.dk

Selskabslokaler & borddækning

Vi kan tilbyde at stå for alt vedrørende festen, i princippet fra “indbydelse til rengøring”. Det omfatter vin og andre drikkevarer, alt vedrørende blomster, borddækning, bar, musik, og hvad der ellers er behov for, således at I bare skal fokusere på den egentlige fest og fremfor alt være veloplagte til dagen.

Vi har samarbejde med særdeles lækre og arkitektoniske gode lokaler, som kan danne rammen om jeres fest. Er festen udendørs klarer vi også teltet, evt. lidt bål eller hvad der ønskes.

Selskabslokaler og borddækning – Gæstens første indtryk ved en fest er lokalerne og borddækningen. Når vi står for borddækningen, bestræber vi os på at det skal være så indbydende som muligt. Lokalerne skal være passende; duge og servietter skal passe til blomsterdekorationerne; bordkort, menukort og hvad der ellers hører til, skal være på plads.

Vi sørger for, at din fest får de bedste rammer, så gæsterne vil til se tilbage på den med glæde.

Fest i naturen

Fest i naturen, så står mange muligheder til rådighed, begrænsningerne er kun afgrænset af den økonomi står som arrangøren har til rådighed. Vi kan varetage alt fra mad til strøm, telte, opdækning, musik, ja hele konceptet.

Det kan også være at der alene er tale om et mindre intimt arrangement, med rammer som danner en oplevelse for livet, f. eks. bryllup, eller en anden speciel dag. Som man gerne vil give gæsterne en særlig oplevelse i forbindelse med. Måske skal der også indhentes tilladelser, som en begyndelse.

Går tankerne på fest i naturen, så kontakt os, for et indledende møde hvor vi udveksle tanker og ideer.